Styrelsen

Styrelsen utgörs av valda representanter från varje termin och består av ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör samt övriga ledamöter och en till fyra suppleanter. Dessa väljs på årsmötet. 

Styrelsemöten äger rum två gånger i månaden. Tid och plats bestäms på det föregående mötet och meddelas sedan i god tid innan till samtliga i styrelsen.

Att engagera sig i Stretch är mycket roligt, givande och utvecklande. Man för studenters talan, är med och påverkar sin utbildning och får en chans att styra sin egna studietid. Kontakten mellan styrelsen, lärare, programansvarig och övrig personal på akademin är väldigt bra!
 
Om man vill komma i kontakt med styrelsen men inte vågar stå öga mot öga med en styrelsemedlem kan man skriva till STRETCH_MDH@hotmail.com!
 
STYRELSEN 2014:
 
 
Från vänster:
Hannes, Oskar, Cornelia, Lovisa, Julia, Camilla, Sandra, Frida, Sigrid, Susanna, Linn, Hanna, Elin, Amanda.
 
Ej närvarande på bild: Ulf och Ida.

Om STRETCH

Samtliga program på Mälardalens högskola har en linjeförening, STRETCH är fysioterapeuternas linjeförening.
STRETCH finns för att ni blivande fysioterapeuter ska få vara med och påverka er egna utbildning och studietid! Vi ser till att ta tillvara på de intressen som finns och arbetar utifrån dem både på och utanför högskolan.  
 
STRETCH är en ideel föreningar med ett frivilligt medlemskap. Kostnaden för att gå med är 200 kronor för samtliga terminer! Dessa pengar används till gästföreläsningar, workshops, rookieperioden och andra evenemang beroende på intresse. Som du märker finns det ingenting negativt med STRETCH, det är perfektion i sitt esse! Gå med och upplev det ultimata studielivet, på det bästa programmet och med de bästa människor du kan tänka dig!

<
RSS 2.0